Zavádění procesu štíhlé výroby v závodě Škoda Auto, a.s. Vrchlabí - Adámek, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato práce popisuje proces štíhlé výroby, výrobní systém pro zvýšení produktivity a konkurenceschopnosti výrobních podniků. Autor se zaměřuje na analýzu výrobního systému v závodě Škoda Auto Vrchlabí. Navrhuje a popisuje optimalizační opatření ve výrobním procesu v závodě Škoda Auto Vrchlabí zavedením prvků procesu štíhlé výroby.
Implementing of the lean production process in Škoda Auto Vrchlabí
Keywords: štíhlá výroba; Kanban; 5S; zamezení plýtvání; výrobní systém Škoda; lean production; Kanban; 5S; reduction of wasting; Škoda production system