Interaktivní průvodce Fakultou elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice - Milar, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou interaktivní prohlídky Fakulty elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice v herním enginu Unity3D. Nejprve je projednána problematika herních enginů a vysvětleny důvody pro volbu zmíněného enginu. Poté jsou představeny modelovací techniky a aplikace, ze kterých je následně podrobněji popsán Blender. V další části je popsána analýza vytvářeného prostředí, práce s referenčními materiály a samotná tvorba modelů s texturami. Následně je navržena struktura samotného projektu. Na jejím základě je v Unity vytvořena konečná scéna a implementována logika pro pohyb, interakci a zobrazování informací na průhledovém displeji. Nakonec je projekt sestaven na platformu WebGL.
An interactive guide of the Faculty of Electrical Engineering and Informatics, University of Pardubice
Keywords: Blender; 3D modelování; Unity3D; WebGL; HUD; informační systém; tvorba textur; herní engine; C#; Blender; 3D modeling; Unity3D; WebGL; HUD; Information System; Texture Creation; Game Engine; C#