Rozbor hospodaření města Havlíčkův Brod - Burešová, Veronika (Univerzita Pardubice, 1997)
V práci je proveden rozbor hospodaření města Havlíčkův Brod. Pozornost je zaměřena na analýzu příjmů a výdajů rozpočtu v letech 1993-1995 a na jejich vzájemné porovnávání během těchto let.
Keywords: města; Havlíčkův Brod; rozpočty; příjmy; výdaje