Udržitelný rozvoj na podnikové úrovni - Heringová, Iva (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce mapuje ve vybraných chemických podnicích vnímání pojmu udržitelného rozvoje a využívání dobrovolných environmentálních aktivit.
Sustainable development on the company level
Keywords: Udržitelný rozvoj; dobrovolné environmentální aktivity