Non-verbal Communication in ELT - Pospíšilová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá využitím neverbální komunikace ve výuce anglického jazyka. Jejím významem a vlivem při výuce vedené v anglickém jazyce. Tato práce popisuje využití neverbální komunikace v hodinách a dále zkoumá její podporu při tzv. teaching English through English, tedy při výuce anglického jazyka výlučně anglicky. Zkoumání probíhá formou akčního výzkumu a je vyhodnoceno.
Neverbální komunikace ve výuce anglického jazyka
Keywords: Neverbální komunikace; Výuka anglického jazyka; pedagogika; non-verbal communication; teaching English through English; pedagogy