Literatura na serveru Aktuálně.cz - Tománková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této bakalářské práce seznámení s literaturou na serveru Aktuálně.cz. Práce se zabývá vydáváním, hlavními přispěvateli na serveru a žánrovou strukturou. Hlavní je analýza výběru literárních děl a zjištění modelového čtenáře. Tato práce poskytuje základní informace z prostoru nových médií a jiné vysvětlení pojmů z této oblasti, včetně seznámení s deníkem Aktuálně.cz
Literature on the Aktualne.cz Server
Keywords: Aktuálně.cz; média; elektronická média; internetová publicistika; Aktualne.cz; media; electronic media; internet journalism