Restrukturalizace Cukrovaru a rafinerie cukru Dobrovice TTD,a.s. - Reinbergrová, Olga (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci popisuje proces restrukturalizace v Cukrovaru Dobrovice.
Restructuralization of Cukrovar a rafinerie cukru Dobrovice TTD, a.s.
Keywords: restrukturalizace; Krizové řízení; Strategie; cukrovarnictví