Robotické úlohy v prostředí města - Siegert, Michael (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce bude sloužit k ukázání robotických úloh v prostředí města. Bude k tomu použita robotická stavebnice LEGO Mindstorms s programem Enchanting. Bude zde vysvětlena a ukázána práce s roboty a práce bude moci být použita jako předloha. Tištěná verze je doplněna o CD s úlohami.
Robotic tasks in an environment of city
Keywords: Algoritmizace; robot; Lego Mindstorms; Enchanting; Green city; Algorithmization