Sociální zabezpečení rodin a matek s dětmi - Vrabcová, Andrea (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce obsahuje obecné pojednání o systému sociálního zabezpečení a zaměřuje se na péči o rodinu a děti. Charakterizuje státní podporu rodin v některých evropských zemích. V závěru naznačuje možnosti zlepšení současného systému a uvádí některé chystané změny.
Keywords: sociální zabezpečení; Rodina; matka; Děti; Rakousko; Spolková republika Německo