Návrh a realizace mechanismu obsluhy HW komparátoru s vlastní bezpečností - Kohoutek, Michal (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem práce je na základě teoretických poznatků navrhnout kvazi-synchronizační postup, který umožní vzájemné časové sladění dvou na sobě nezávislých PC.
Operation principles design and realization of HW comparator with its inheritent safety
Keywords: elektrotechnická zařízení; komparátory; bezpečnost; Synchronizace