Analýza možností kvalifikačního růstu zaměstnanců ve vybrané společnosti - Závůrková, Viktorie (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou možností kvalifikačního růstu zaměstnanců v návaznosti na vybranou společnost. Cílem této práce je prostřednictvím vhodných metod analyzovat možnosti kvalifikačního růstu zaměstnanců ve vybrané společnosti. Budou zhodnoceny stávající možnosti a navržena doporučení sohledem na potřeby vybrané společnosti. V první části práce jsou uvedeny základní pojmy, které se týkají kvalifikace a celého procesu podnikového vzdělávání. Druhá část se zabývá situací ve vybrané společnosti a navržením doporučení ke zlepšení v této oblasti.
Analysis of employee qualification growht opportunities in a selected company
Keywords: kvalifikace; vzdělávání; zaměstnanec; analýza; společnost; qualification; education; employee; analysis; company