Marketingový výzkum v lázeňství - Berná, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Teoretická část práce pojednává o podstatě marketingového výzkumu. Praktická část se zabývá výzkumem spokojenosti pacientů Anenských slatinných lázní v Lázních Bělohradu.
Marketing research of a spa resort
Keywords: Marketingový výzkum; Komunikace; lázeňské služby; lázně