Využití kapalných polybutadienů jako substrátů pro chemické modifikace poskytující polymerní stabilizátory - Honců, Petr (Univerzita Pardubice, 2004)
Studie o výrobě a zpracování stabilizátorů připravených chemickým navázáním nízkomolekulárního stabilizátoru na kapalný polybutadien. Sledování účinnosti a vlastností stabilizátorů pomocí termomechanických, mechanických a optických metod.
Liquid polybutadienes as a medium for chamical modification providing polymeric stabilizers
Keywords: epoxidové pryskyřice; kapalný polybutadien; stabilizátory; Antioxidanty; oxidace; optické vlastnosti