Úroveň politické kultury v České republice po roce 1989 - Petr, Milan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce hodnotí politickou kulturu v České republice po roce 1989, charakterizuje ji a snaží se předvídat budoucí vývoj. Obsahuje i názory předních politiků na tuto problematiku.
Keywords: politická kultura; politika; politici; Korupce; důvěra