Náklady střediska svařování společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice a.s. - Lustigová, Klára (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá jedním ze středisek stavební společnosti Chládek a Tintěra, Pardubice a.s., konkrétně střediskem svařování. Je věnována nákladové stránce střediska a kalkulaci nákladů jeho nejprodávanějšího výrobku, svaru. Pro přiblížení svařování kolejnic čtenáři jsou v práci stručně popsány jednotlivé metody svařování.
Cost center of welding the company Chládek a Tintěra, Pardubice a.s.
Keywords: náklady; kalkulace; svařování; kolejnice; costs; calculation; welding; rail