Analýza rizik společnosti Multitrans CZ s.r.o. - Novotná, Martina (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na analýzu rizik v dopravní společnosti Multitrans CZ s.r.o. Stručně je objasněna problematika rizikologie, související s tématem práce, provedena analýza a zhodnocení rizik ohrožujících společnost. Jsou popsány způsoby snižování rizik, které v současné době společnost využívá a navrhnuty další možné varianty řešení.
Risk analysis in Multitrans CZ s.r.o.
Keywords: dopravní společnosti; rizika; analýza rizik; hodnocení rizik; způsoby snižování rizik; transport companies; risk; risk analysis; risk assessment; ways of the risk reduction