Příčiny a důsledky rozvodovosti v České republice - Štolovská, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá vývojem rodiny, zkoumá příčiny a důsledky rozvodů a jejich dopad na nezletilé děti; přináší poznatky z Poradny pro otce.
Keywords: Rodina; manželství; rozvodovost; nezletilé děti