Rozšíření vozového parku ve firmě JH CARGO s.r.o. - Soukup, Václav (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce pojednává především o možnostech rozšíření vozového parku ve firmě JH CARGO s.r.o. Teoretická část práce se zabývá náklady dopravního podniku a možnostmi financování vozového parku. Praktická část začíná charakteristikou společnosti JH CARGO s.r.o., po té pokračuje analýzou současného stavu a analýzou potřeby rozšíření vozového parku. V poslední části tato práce nastiňuje možnosti rozšíření vozového parku s možným financováním a finančním dopadem na náklady a výnosy firmy JH CARGO s.r.o.
Expansion of the fleet in the JH CARGO s.r.o. company
Keywords: rozšíření; vozové parky; JH CARGO s.r.o; financování; náklady; expansion; fleet; financing; costs