Příprava kapitoly učebního textu Organická chemie pro předmět Chemie na Základní škole - Dycková, Šárka (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem této závěrečné práce v rámci doplňujícího pedagogického studia je vytvořit učební materiály se zaměřením na Organickou chemii, určené pro žáky 9. tříd základních škol. Konkrétně se zaměřím na základní pojmy a názvosloví uhlovodíků.
Preparation of a chapter of a textbook on organic chemistry for elementary school chemistry
Keywords: organická chemie; uhlovodíky; deriváty uhlovodíků; didaktika; organic chemistry; hydrocarbons; hydrocarbon derivatives; didactics