Klíčové procesy řízení lidských zdrojů v nadnárodní společnosti - Závůrková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá problematikou řízení lidských zdrojů, konkrétně analyzuje její klíčové procesy. Nejprve jsou vymezeny teoretické pojmy, které se k dané problematice vztahují. V aplikační části jsou charakterizovány činnosti řízení lidských zdrojů společnosti Mars Czech republic, s.r.o. a následně je provedena analýza pouze těch klíčových, které vyplývají z poskytnutých rozhovorů. Nakonec jsou výsledky analýzy porovnány s teoretickými východisky a z toho vyvozeny závěry a doporučení pro společnost.
Key processes of human resources management in multinational company
Keywords: činnosti řízení lidských zdrojů; etické řízení; hodnocení; odměňování; vzdělávání; business human resources management; ethical management; evaluation; remuneration; education