Činnost obchodníka s cennými papíry Patria Finance, a.s. - Sejkorová, Petra (Univerzita Pardubice, 2004)
Obsahem práce je charakteristika činnosti obchodníka s cennými papíry a základní vymezení teoretických pojmů týkajících se oblasti kapitálového trhu. Dále následuje praktická aplikace a hodnocení činnosti vybraného obchodníka s cennými papíry společnosti Patria Finance.
The activity of the securities dealer Patria Finance, a.s.
Keywords: Kapitálové trhy; cenné papíry; finanční trhy; Akcie; burzy; burzovní indexy; burzovní obchody