Finanční analýza AZ-Satelit s.r.o. - Papšová, Jiřina (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována finanční analýze vybraného podniku. Zabývá se rozborem hospodaření z pohledu jednotlivých ukazatelů a zhodnocením finanční situace podniku. Elementární metody technické analýzy jsou aplikovány na sledované období 2006 až 2009.
Financial analysis AZ-Satelit s.r.o.
Keywords: rozvahy; výkazy zisků a ztrát; rentability celkového kapitálu; koeficienty samofinancování; běžné likvidity; zadluženost; výsledky hospodaření za běžnou činnost; balance sheets; profit and loss accounts; return on assets; equity ratio; current ratio; debt ratio; earnings befor taxes