Činnost finančního úřadu - Novotná, Daniela (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována činnosti finančního úřadu s důrazem na činnost kontrolní a exekuční
Activities of financial office
Keywords: finanční úřad; Správa daní; správce daně; daňové řízení; Kontrola; exekuce