Procesní model organizace - Koudelková, Anna (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zaměřuje na průběh procesního řízení v podniku, vymezuje pojem proces, procesní řízení, související legislativa ? normy, standardy, směrnice. Praktická část se zabývá vybranou částí podniku. Popisuje strukturu oddělení, související funkce a je proveden rozbor mapovaných procesů, jejich popis a požadavky na funkčnost systému. Závěrem jsou identifikovány slabé stránky dané oblasti procesů a předložen návrh na zlepšení.
Process Model of Organization
Keywords: proces; procesní řízení; norma; legislativa; metodika; procesní modelování; model; činnost; funkce; process; process management; standard; regulation; legislature; methodology; process model; model; activity; task