Analýza účinnosti restriktivních opatření kvality ovzduší v oblasti Slezska - Šislerová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou účinnosti restriktivních opatření kvality ovzduší v oblasti Slezska. Obsahem práce je zhodnocení znečištění ovzduší v rámci České republiky, následně v oblasti Slezska. V další části se práce zabývá zákonnými podmínkami a restriktivními opatřeními v rámci České republiky. Závěr práce zkoumá dva vybrané znečišťovatele ovzduší v rámci Slezska.
The analysis of restrictive measures concerning the quality of air in Silesia
Keywords: kvalita ovzduší; znečišťující látky; Slezsko; restriktivní opatření; zákony; decoupling; air quality; pollutants; Silesia; restrictive measures; laws; decoupling