Kapitálové obchodní společnosti - Kružíková, Alexandra (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je popis průběhu vzniku a založení akciové společnosti a společnosti s ručením omezeným. Výsledkem práce je praktický příklad průběhu založení firmy Gabex s.r.o..
Keywords: kapitálové společnosti; obchodní společnosti; akciová společnost; Společnost s ručením omezeným; firma; Gabex s.r.o.