Sociální program ČD - Nováková, Simona (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá analýzou současného stavu sociálního programu ČD, návrhem a rozvojem sociálního programu.
Social program of ČD
Keywords: sociální programy; České dráhy; Analýza