Systém získávání, výběru a adaptace zaměstnanců ve společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace - Daňková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na systém získávání zaměstnanců ve společnosti SŽDC. První část práce obsahuje teoretické seznámení se systémy získávání, výběru a adaptace zaměstnanců. Druhá část popisuje současný stav ve společnosti SŽDC. Poslední kapitola je zaměřena na porovnání portálů práce využitelných při získávání zaměstnanců k SŽDC.
System of recruitment, selection and adaptation of employees at the Railway Infrastructure Administration, state organization
Keywords: získávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců; adaptace zaměstnanců; SŽDC; portály práce; recruitment; staff selection; adaptation of employees; railway infrastructure administration; job boards