Univerzální systém pro správu restauračních zařízení - Poláček, Daniel (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem této práce bylo vytvoření univerzálního restauračního systému, který bude možné využít pro podporu provozu libovolného stravovacího zařízení. Po pečlivém prozkoumání situace na trhu jsem začal tvořit vlastní pojetí restauračního systému, na základě získaných informací o provozu různých podniků se zaměřením na gastronomii. Při tvorbě jsem využíval technologie, které umožňují provoz na libovolném počítači, a díky tomu není třeba pořizovat drahá zařízení. Aplikace je postavená na PHP a HTML kódu a databázi MySQL a její tvorba probíhala s využitím OOP programování a návrhu pomocí UML a BPMN diagramů. Celý systém je rozdělený na jednotlivé moduly, které je možné spravovat samostatně a aktivovat je podle potřeby konkrétního podniku.
A universal system for catering management
Keywords: restaurační systém; správa restaurací; správa skladových zásob; nabídka; objednávky; moduly; catering system; restaurant management; inventory management; offer; orders; modules