Organizace a řízení marketingu v dopravních společnostech - Orembová, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá výzkumem využití marketingu v dopravních společnostech. Práce obsahuje teoretickou část věnovanou dopravě jako službě, jejím vlastnostem a řízením organizace. Další část je věnována samotnému marketingovému výzkumu v dopravních společnostech pomocí marketingového dotazníku a zjištění, jak dopravní společnosti využívají marketingu ke své podnikatelské činnosti. V závěru diplomové práce je vyhodnocení výsledků provedeného marketingového průzkumu.
Organization and management of marketing in transport companies
Keywords: marketingový průzkum; dopravní společnosti; dopravní služby