Zpřístupnění protokolových souborů WWW serveru a firewallu - Držka, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá zpřístupněním protokolových souborů WWW serveru a firewallu. Popisuje základní modely počítačových sítí, hrozby počítačových sítí a způsoby jejich zabezpečení, službu WWW a protokol HTTP. Detailně popisuje WWW aplikace na zpřístupnění protokolových souborů, která umožňuje obratně analyzovat informace uložené v těchto souborech.
Making WWW server and firewall log files accessible
Keywords: WWW; server; Firewall; protokoly; Personal home pages; SQL; zabezpečení počítačových systémů; bezpečnost