Pohled všeobecných sester na interní audity ve zdravotnických zařízeních - Svobodová, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce je věnována problematice interních auditů z pohledu všeobecných sester. Teoretická část se zabývá kvalitou zdravotní péče, audity a s nimi souvisejícími ošetřovatelskými standardy a akreditací. Výzkumná část se zabývá pohledem na interní audity všeobecných sester pracujících na různých typech oddělení, různého vzdělání a věku.
The View of General Nurses on Internal Audits in Healthcare Facilities
Keywords: akreditace; audit; kvalita; ošetřovatelské standardy; všeobecné sestry; accreditations; audit; quality; nursing standards; general nurses