Model soustavy Humusoft CE152 - Semelka, Michal (Univerzita Pardubice, 2015)
Předmětem bakalářské práce je sestavit matematický model soustavy magnetické levitace CE152. Dále je předmětem práce dohledání neznámých parametrů pomocí experimentální identifikace. Získaný model je verifikován a porovnán s reálným zařízením. Práce se zabývá i okrajově řízením soustavy a kompenzací její nelinearity.
Mathematical Model of Humusoft CE152 Process
Keywords: CE152; modeling; simulation; experimental identification; magnetic levitation; modelování; simulace; experimentální identifikace; magnetická levitace