Diagnostika elektronických systémů na vozidlech IVECO - Přibyl, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá diagnostikou elektronických systémů na vozidlech Iveco. Hlavním záměrem je vytvoření servisních manuálů pro servisy Iveco na nová vozidla ARWAY N. V praktické části byly vypracovány servisní manuály a programy praktických zkoušek elektronických částí pro diagnostiku Retardéru, ABS a motoru. Elektromagnetický retardér a systém ABS byl z důvodu častých problémů prověřen na nových vozidlech. Pro motor Iveco Cursor F2B byly v poslední části této diplomové práce vytvořeny vzorové oscilogramy snímačů a akčních členů.
Diagnostics of electronic systems on vehicles IVECO
Keywords: elektronické systémy; Diagnostika; diagnostické přístroje; Měření; osciloskop; oscilogram