Marketing neziskových organizací - Vaňharová, Jana (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce popisuje současnou situaci neziskových organizací v ČR a ukazuje na důležitost uplatnění marketingu v neziskovém sektoru. Zvláštní část je věnována rozboru slabých stránek konkrétní neziskové organizace a nalezení možného řešení.
Marketing the non-profit organizations
Keywords: neziskový sektor; marketingové techniky; marketingová analýza; YMCA; Neziskové organizace