Teambuilding jako prevence syndromu vyhoření - Kubíčková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato diplomová práce zkoumá vliv pracovního kolektivu na psychické zdraví nelékařských zdravotníků a předkládá možnosti teambuildingových aktivit, které mohou fungovat jako pozitivní intervence v kolektivu a prevence syndromu vyhoření.
Teambuilding as burnout syndrome prevention
Keywords: syndrom vyhoření; teambuilding; kolektiv; sociální klima na pracovišti; prevence; burnout syndrome; teambuilding; team; workplace social climate; prevention