Specifika v přístupu k osobám s autismem - Vašíčková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce na téma: Specifika v přístupu k osobám s autismem je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zaměřuji na problematiku a všeobecné informace o poruchách autistického spektra a na specifické přístupy k osobám s autismem a to jak v nemocnici, tak v běžném životě. Ve výzkumné části jsou prezentovány výsledky výzkumného šetření z dané nemocnice, které měly za cíl zjistit informovanost NLZP o problematice poruch autistického spektra.
Specifics of approach towards people with autism
Keywords: autismus; komunikace; piktogram; poruchy autistického spektra (PAS); specifika v přístupu; autism; communication; pictogram; Autism spectrum disorders (ASD); specifics of approach