Aplikace SWOT v regionalistice - Adámek, Robert (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá situační SWOT analýzou Pardubického kraje a následným využitím získaných informací pro rozvoj kraje.
Application of SWOT in regional politics
Keywords: SWOT analýza; Pardubický kraj; regionalistika; Regionální rozvoj; plánování