Daň z přidané hodnoty a zdanění příjmů u influencerů - Klapalová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zdanění příjmů influencerů. V práci je podrobněji popsána platná legislativa týkající se daňových pojmů, dále je pak přiblížena problematika i samotného pojmu influencer. Uvedená legislativa je následně uplatněna a předvedena v několika fiktivních situacích.
Value added tax and taxation of influencers' income
Keywords: daň z příjmů; daň z přidané hodnoty; influencer; sociální sítě; youtube; income tax; value added tax; influencer; social media; youtube