Přeprava farmaceutických výrobků v Kühne + Nagel, spol. s r.o. - Kraml, Filip (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na proces přepravy farmaceutických výrobků ve vybrané společnosti, a to Kühne + Nagel, spol. s r.o. Analyzuje současný proces letecké a námořní přepravy a zabývá se faktory, které tento proces ovlivňují. Na základě provedené analýzy pak navrhuje opatření k jeho zlepšení.
Transportation of pharmaceutical products in Kühne + Nagel, spol. s r.o.
Keywords: nákladní přeprava; přeprava nebezpečných věcí; farmaceutické výrobky; přepravní jednotky; cargo transport; dangerous goods transportation; pharmaceutical products; transport units