Informační systém města Jeseník - Šiler, Milan (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku informačního systému obce. V teoretické části jsou rozebrány technologie použité při vývoji této webové aplikace. V analytické části jsou rozebrány současné informační systémy vybraných obcí a potřeby města Jeseník. V praktické části je vytvořen informační systém města Jeseník. Byla použita relační databáze Oracle a nad ní vytvořena aplikace v jazyce PHP. Vzhled je upraven pomocí technologie CSS.
Information system of Jeseník
Keywords: informační systém obce; webová prezentace; databázové systémy; Oracle; HTML; CSS; information system of city; web presentation; database systems