Průzkum dopravního chování obyvatel ve městě Horažďovice - Valovič, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dopravního chování obyvatel ve městě Horažďovice. V rámci analytické části bude proveden hloubkový rozhovor se zástupcem městského úřadu ve městě Horažďovice, který společně s provedenou literární rešerší bude podkladem pro následné dotazníkové šetření, jehož cílem bude zjistit aktuální stav dopravního chování obyvatel ve městě Horažďovice. Na základě výstupů analytické části budou navržena opatření ve snaze zlepšení vnímaných dopravních problémů z pohledu obyvatel města Horažďovice.
Survey of traffic behaviour in the Horažďovice city
Keywords: dopravní chování; dopravní obslužnost; dotazníkové šetření; Horažďovice; traffic behaviour; traffic service; survey questionnaire; Horažďovice city