Analýza finanční situace firmy - Šlapal, Michal (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je podat souhrný přehled o hospodaření firmy. Získané informace byly analyzovány a použity pro vytvoření návrhů na zlepšení.
Analysis of the efficiency of the company
Keywords: Finanční analýza; historie podniku; externí analýza; interní analýza; finanční výkonnost; finanční zdraví firmy