Dějiny vakcinace a současné očkovací metody v České republice - Dařenová, Radka (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce popisuje typy očkování, druhy očkovacích látek, způsoby aplikace a očkovací techniky.
Keywords: očkování