Řízení zásob ve společnosti Seco GROUP, a.s. - Kosová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zaměřuje na řízení zásob ve společnosti Seco GROUP, a.s. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy a problematika týkající se podnikové logistiky a teorie zásobování. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu současného stavu řízení zásob ve společnosti Seco GROUP, a.s. Na základě zjištěných skutečností jsou navrženy opatření, doporučení a řešení na zlepšení stavu řízení zásob ve společnosti.
Management of stocks of the company Seco GROUP, a.s.
Keywords: teorie zásobování; řízení zásob; logistika; logistický řetězec; logistické náklady; logistické subsystémy; theory of supply; management of supplies; logistics; logistic structure; logistic expenses; logistic subsystems