Posouzení infrastruktury uzlu Nymburk pro zlepšení možností provozu v rámci integrovaného taktového jízdního řádu - Svoboda, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou infrastruktury přestupního uzlu Nymburk tvořeného železniční stanicí Nymburk hl. n. a přilehlým autobusovým terminálem Nymburk, aut. st. pro realizaci stanoveného rozsahu provozu v podmínkách integrovaného taktového jízdního řádu. Návrhy na zlepšení infrastruktury jsou zaměřeny na optimalizaci prostorového uspořádání nástupišť a komunikací pro všechny druhy zúčastněné dopravy.
Assessment of the infrastructure hub Nymburk to improve the possibility of operation in the framework of an integrated timetable
Keywords: dopravní obslužnost; infrastruktura uzlu; integrovaný taktový jízdní řád; Nymburk; veřejná osobní doprava; transport services; infrastructure hub; integrated timetable; city of Nymburk; passenger public transport