Možnosti rozšíření Systému jednotného tarifu - Novák, Jan (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zabývá problematikou Systému jednotného tarifu (OneTicket), a to včetně vzniku systému, vývoje a analýzy současného stavu. Dále se práce věnuje návrhům jeho rozšíření do veřejné linkové dopravy, popřípadě do městské hromadné dopravy.
Options and extensions the single tariff system
Keywords: integrované dopravní systémy; liberalizace; OneTicket; Systém jednotného tarifu; integrated transport systems; liberalization; OneTicket; single tariff system