Offener Unterricht - Kargerová, Jana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá otevřeným vyučováním - teorií i konkrétními příklady z praxe. V závěrečné části je uveden návrh otevřeného vyučování v hodinách němčiny na základní škole.
Keywords: otevřené vyučování; hodiny němčiny; základní škola