Finanční podpora ze strukturálních fondů EU - zaměření na mikroregion Haná - Lučková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zaměřuje na problematiku finanční podpory z fondu Phare a jejím využití v mikroregionu Haná.
Financial support from structural funds of EU - with a view to the microregion Haná
Keywords: Strukturální fondy; mikroregion Haná; PHARE; finanční podpory