Technologie a řízení provozu silniční motorové dopravy u vybrané organizace provozující dopravu pro vlastní a cizí potřeby - Pochylová, Šárka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce vychází z potřeb zefektivnění práce v dopravních organizacích. Obsahuje charakteristiku dopravní organizace, její požadavky na výběr vhodných dopravních prostředků. Obsahuje souhrn zákonných norem a předpisů, které patří k dané dopravě a návrh na vnitřní automatizovaný systém řízení dopravní organizace.
Keywords: silniční doprava; motorová vozidla; řízení provozu vozidel; přeprava zboží; evidence; automatizované systémy řízení; dopravní organizace